Biglia derde keuze bij Inter Milaan

DINSDAG, 14 AUGUSTUS 2012, 14:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De interesse van Inter Milaan in Lucas Biglia zou concreter zijn dan tot nu toe werd aangenomen. De Milanezen willen een verdedigende middenvelder aantrekken en Biglia zou derde keuze zijn. Zijn manager sprak al met het bestuur.


Volgens La Dernière Heure had Enzo Montepaone, Biglia's manager, vrijdag een onderhoud met Marco Branca, de schoonzoon van Inter-voorzitter Moratti en verantwoordelijk voor het transferbeleid van de Milanezen.

De Franstalige krant vernam gisteren van Italiaanse bronnen dat Biglia na dit gesprek wel degelijk op het lijstje van Inter staat, maar wel slechts op de derde plaats. Paulinho (Corinthias) en Nigel de Jong (Manchester City) staan boven de Anderlecht-aanvoerder, maar hebben het nadeel duurder te zijn.

Branca mag van zijn bestuur deze zomer dertig miljoen euro uitgeven aan een aanvallende middenvelder en een verdedigende. De 15 miljoen die Manchester City vraagt voor De Jong zou Inter te veel vinden voor de defensieve middenvelder. De Nerazzurri zouden maar 5 tot 7 miljoen willen uitgeven voor deze positie.

Bij Anderlecht vernam men tot gisteren nog niets uit Milanese hoek.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.