Beloften spelen 1-1 gelijk tegen Barcelona

WOENSDAG, 15 AUGUSTUS 2012, 22:49 - Sporzafanaat

De beloften van Anderlecht en Barcelona hebben de punten gedeeld in de openingswedstrijd van de NextGen Series. Na een gelijkopgaande match werd het 1-1. Nathan Kabasele bracht paars-wit in de tweede helft op voorsprong.

De partij begon met kansen voor beide teams, maar het was Anderlecht dat een eerste serieuze waarschuwing uitdeelde. Een hard schot van Massimo Bruno trof de paal. Met de rust in zicht zakte het niveau bij de Brusselaars, maar Barcelona-spelers Quesada en Adama konden daar niet van profiteren.

In de tweede helft klom Anderlecht op voorsprong na een counteraanval ingezet door Alexandre De Bruyn. Kabasele klopte de Catalaanse doelman. Met nog tien minuten op de klok kwamen de Spanjaarden weer op gelijke hoogte dankzij Sanabria. Barcelona drong nog aan in de slotminuten, maar de beste kans was nog voor Bruno. Zijn schot werd echter gered door de doelman.