Peeters: "Konden Barça meer pijn doen"

DONDERDAG, 16 AUGUSTUS 2012, 10:47 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht hield Barcelona gisteren in de NextGen Series op 1-1. Beloftencoach René Peeters is tevreden met de uitslag. "Voor de match had ik hier meteen getekend voor een punt. Dit is een opsteker", zegt hij op de officiële site.


"Alhoewel de eerste kans voor ons was, kenden we een moeilijke eerste helft", blikt Peeters terug. "Jammer genoeg treft Massimo (Bruno, red) de paal."

Ondanks de positieve uitslag zag de coach nog veel werkpunten. "In de eerste periode heb ik vooral veel balverlies gezien. We kwamen niet onder de druk uit en konden door het te veelvuldige balverlies onze aanvallers niet bereiken."

"In de tweede 45 minuten waren zij net ietsje minder gevaarlijk voor doel", aldus Peeters. "We scoren dan op de counter de 0-1, maar als we iets meer realisme hadden gehad, wat meer de goeie keuzes hadden gemaakt en enkele fases beter hadden uitgespeeld, dan hadden we ze volgens mij meer pijn kunnen doen. Ook niet vergeten dat we op een goeie Davy Roef hebben kunnen rekenen die ons op een cruciaal moment rechtgehouden heeft."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.