Scifo: "Ooit wil ik Anderlecht trainen"

VRIJDAG, 17 AUGUSTUS 2012, 08:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Enzo Scifo is morgen met Bergen te gast in Anderlecht. De gewezen vedette van paars-wit leeft vol verwachting toe naar deze wedstrijd. "Telkens als ik het Constant Vanden Stock-stadion betreed, gaat er een siddering door me heen."


Scifo nam vorig seizoen het roer over bij Bergen. Hij zette de ploeg weer op de rails en ook dit seizoen is hij prima begonnen. Scifo hoopt intussen vurig dat Bergen geen eindstation is. Ooit wil hij een stapje hoger, naar Anderlecht.

"Ik droom er inderdaad van ooit coach te worden van Anderlecht. Ik ben inmiddels 46, ik heb veel meegemaakt in mijn carrière, maar ik voel nog altijd kriebels telkens als ik het Constant Vanden Stock-stadion betreed. Daar is het begonnen en geëindigd. De cirkel is daar rond, met mijn beste en slechtste herinneringen."

De voorbije jaren stelde Anderlecht verschillende oud-spelers aan in de technische staf. Scifo kreeg die vraag nog nog niet en dat wringt toch wat. "Het doet een beetje pijn, maar ze zullen wel een reden hebben om geen beroep te doen op mij. Ik beantwoord waarschijnlijk niet aan het profiel dat ze zoeken. Of nóg niet."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.