"Hopelijk na Zulte licht helemaal op groen voor Yari"

VRIJDAG, 24 NOVEMBER 2023, 22:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Het wordt een avond waar heel Anderlecht naar uitkijkt zaterdag: de terugkeer van Yari Verschaeren bij de RSCA Futures. Op zijn persconferentie loofde Brian Riemer de medische staf en Verschaeren voor het werk van de voorbije maanden. "Yari zijn revalidatie was een rechte lijn vooruit. Hij kende geen enkele terugval."

"Dit is het laatste vakje dat we moeten afvinken", aldus Riemer. "Ik heb een lang gesprek gehad met hem over hoe hij zich voelt. Als coach kijk je naar hem en denk je 'hij lijkt klaar voor mij', maar als je zo lang out geweest bent, is er ook het mentale aspect waarmee je rekening moet houden. Hopelijk gaat na dit weekend het licht volledig op groen."

"De hele medische staf heeft prachtig werk geleverd met Yari. En Yari zelf natuurlijk ook. Zijn revalidatie was één rechte lijn vooruit, zonder terugvallen. Ook alle mentale barrières ging hij vlot voorbij. Zodra hij weer bij ons kwam, zag je hem all-in gaan met zijn tackles, slidings, ... Ik ben echt verbaasd dat het zo snel gegaan is. En veilig. Zonder risico's."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.