Kouyaté: "Spelen waren unieke belevenis"

VRIJDAG, 17 AUGUSTUS 2012, 17:26 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Nadat hij in de kwartfinales van de olympische spelen uitgeschakeld werd, mocht Kouyate tegen Cercle terug zijn plek centraal in de verdediging innemen. Tegenover rsca.be vertelt de international over zijn verblijf in Londen.


"De Olympische Spelen waren zonder meer een unieke belevenis. Het is een evenement waar iedereen deel wil van uitmaken. Ik had het voor geen geld ter wereld willen missen. Als je de kans krijgt dit mee te maken, dan moet je gewoon gaan. Ik ben heel trots dat ik aan de OS heb kunnen deelnemen. De Spelen zijn het hoogtepunt van mijn voetbalcarrière."

Maar vanaf nu is Cheikhou weer helemaal klaar voor de Belgische competitie. "Ik heb de indruk dat ze het goed gedaan hebben zonder mij. De Supercup niet meegerekend slikten we maar één doelpunt. De verdediging heeft het dus fantastisch gedaan. Maar als de trainer me nodig heeft, zal ik er staan. Ik ben er helemaal klaar voor, vergeet niet dat we om de drie dagen een wedstrijd hebben gespeeld in een hels tempo. Over mijn paraatheid moet niet getwijfeld worden."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.