Selectie: Anderlecht - Bergen

VRIJDAG, 17 AUGUSTUS 2012, 19:26 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer van den Brom heeft deze namiddag zijn selectie vrijgegeven voor de wedstrijd tegen Bergen op zaterdag 18 augustus om 20u. Deschacht is zoals reeds gemeld niet beschikbaar. Juhasz daarentegen is er terug bij.


De partij is een goede voorbereiding voor de belangrijke kwalificatiewedstrijd van woensdag tegen Limassol. "We denken nog niet aan woensdag", zegt Van den Brom. "Het belangrijkste nu is om goed toe te leven naar de partij tegen Mons van zaterdag."

"We moeten die wedstrijd gebruiken om het goeie gevoel dat we de laatste weken hebben opgebouwd, vast te houden. Mons draaide in 2011-2012 een sterk seizoen en ook deze editie gingen ze goed van start. Maar voor ons komt het er nu op aan het goeie gevoel dat er heerst vast te houden en iets neer te zetten in eigen stadion voor onze supporters."

Selectie: Mbenza, Biglia, Bruno, Canesin, De Sutter, Gillet, Hawsawi, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kaminski, Kanu, Kljestan, Kouyate, Marecek, Mbokani, Molins, Odoi, Praet, Proto, Reynaldo, Roef, Safari, Verboom en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.