"Misschien geen penaltylijstje meer opstellen?"

ZONDAG, 19 AUGUSTUS 2012, 08:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht miste tegen Bergen opnieuw een strafschop. John van den Brom maakt zich zorgen. "Het is te gek voor woorden dat we vier penalty’s op rij missen. Je kan er grapjes over maken, maar lachwekkend vind ik dit niet meer."


"Na elke training oefenen we op elfmeters" zuchtte Van den Brom na de partij. "Wasyl trapt ze dan doorgaans loeihard in de winkelhaak. Vandaag gaf hij een domme en wilde trap op een cruciaal ogenblik bij 1-1. Wasilewski stond als eerste op de lijst, maar misschien moeten we voortaan geen lijst meer opstellen en de spelers het zelf laten uitvechten bij een strafschop."

"Iakovenko mag niet weg"

Gelukkig voor Anderlecht stelde Sacha Iakovenko de zege alsnog veilig met een rake kopbal. Van den Brom laat de Oekraïner geregeld invallen en wil hem niet kwijt. "Vanaf dag één liet hij op training zien wat hij kon, waardoor hij onder geen beding mag vertrekken ondanks de ruime interesse. Hij is de ideale stand-in voor Jovanovic."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.