Riemer: "We hebben geduld met Flips"

VRIJDAG, 1 DECEMBER 2023, 10:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht speelt vanavond tegen Westerlo, de club waartegen in augustus Alexis Flips debuteerde en mooie dingen liet zien. De Fransman kon die lijn niet doortrekken, maar coach Brian Riemer geeft hem tijd. "We wisten dat het misschien wat tijd zou kosten voor hij er zou staan."

"Toen we Alexis haalden, wisten we dat hij een project voor de toekomst was", aldus Riemer op zijn persbabbel gisteren. "Als coach, en ik kan me inbeelden ook als speler, hoop je altijd dat het snel gaat. Dat de dingen meteen gebeuren en plots perfect zijn. Maar we weten ook dat het niet altijd zo gaat. Voor sommige spelers, denk bijvoorbeeld aan Theo en Mario, heeft het wat tijd nodig. Dan worden we ongeduldig en zullen sommige mensen stoppen hem in hen te geloven. Maar op een bepaald moment zal het keren."

"We weten dat Alexis een topspeler is. Hij heeft alle kwaliteiten die ons team nodig heeft. Hij past perfect bij onze manier van spelen. We hebben alle geduld met hem. We wisten dat het misschien wat tijd zou kosten voor hij er zou staan. En dat is het geval. Maar nu is het aan hem om te relaxen. Take it easy, train goed, doe de dingen zoals ze moeten. raak niet gefrustreerd. Op een bepaald moment zullen de dingen dan goed uitdraien."

"Ik ben ervan overtuigd dat hij in de toekomst een grote speler voor ons zal worden."

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum