Ook rechterhand Kindermans verlaat Anderlecht

WOENSDAG, 6 DECEMBER 2023, 11:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Na een samenwerking van zeventien jaar scheiden de wegen van Anderlecht en Kevin Vermeulen. Dat meldt de club. Vermeulen was als academy manager de rechterhand van Jean Kindermans. Anderlecht en Vermeulen vonden geen plaats voor hem in de nieuwe structuur van de jeugdopleiding.

Vermeulen begon in 2006 als coach van de U12 bij Anderlecht. Een jaar later werd hij projectmanager op de jeugdacademie, een functie die hij acht jaar vervulde. Van 2015 tot nu was Vermeulen academy manager. In die functie werkte hij erg nauw samen met Kindermans.

"In het kader van de nieuwe structuur van de academy zijn er constructieve gesprekken gevoerd met Kevin over de toekomstige werking. Na zorgvuldig overleg is besloten om na een lange en succesvolle samenwerking elk onze eigen weg te gaan", laat de club nu weten.

"De club wenst zijn dankbaarheid te getuigen aan Kevin voor zijn jarenlange inzet voor onze jeugdopleiding, en wenst hem al het beste voor de toekomst."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.