Hasi: "Reis naar Cyprus was voor niets"

MAANDAG, 20 AUGUSTUS 2012, 13:57 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Assistent-trainer Besnik Hasi reisde vorige week af naar Cyprus om tegenstander Limassol te scouten. Limassol speelde tegen Omonia Nicoosia om de Supercup, met een b-elftal. "Ik kon weinig leren. Behalve dat het zeer warm was."


Limassol had gevraagd om de supercup uit te stellen, maar daar wou Nicosia niet van weten. En dus speelde Limassol met een B-elftal. De coach was zelfs niet aanwezig, want die was in Brussel om Anderlecht te bekijken.

"Voor ons was het een reis voor niks", zegt Hasi in Het Laatste Nieuws. "Maar we konden het risico niet nemen om niet te gaan."

"Ik kon weinig leren. Behalve dat het zeer warm was: 37 graden. Dan is het voor de aanpassing niet slecht dat het in België ook al zo warm is. We spelen woensdag om 21.45u plaatselijke tijd, dan is het iets minder warm."

"Ik weet dat Limassol in België onderschat wordt, maar we zullen zeer sterk moeten zijn om er voorbij te geraken. Dat ze hun eerste ploeg zaterdag lieten rusten, geeft meteen aan hoeveel belang ze aan onze dubbele confrontatie hechten."

Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.