Juhasz: "Wil mijn carrière bij Anderlecht beëindigen"

DINSDAG, 21 AUGUSTUS 2012, 07:21 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Tijdens een interland in juni liep Juhasz een blessure aan de keut op. Eerst dacht men dat de Hongaar 3 weken buiten strijd gingen zijn maar dit zijn er nu acht. "Mijn blessure viel echt op het slechtste moment", aldus Juhasz.


En inderdaad, de speler had namelijk interesse van enkele buitenlandse clubs zoals Borussia Mönchengladbach, Dnipropetrovsk en Besiktas en zag eveneens zijn basisplaats in rook opgaan.

Juhasz bevestigt dat hij wellicht niet meer bij Anderlecht had gespeeld moest hij niet geblesseerd geweest zijn. "Maar geen enkele ploeg koopt graag een geblesseerde speler, hè", aldus de speler.

Het lijkt er zelfs op dat Roland best wel bij Anderlecht wil blijven: "Als ik hoor wat de andere Hongaarse internationals soms verdienen, dan zitten we bij Anderlecht met ons loon en de sportieve uitdaging zeker goed. Daarom heb ik een transfer nu uit mijn hoofd gezet. Ik wil mijn carrière hier zelfs afsluiten."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.