"Spirit is veranderd: we willen elke match winnen"

MAANDAG, 11 DECEMBER 2023, 22:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met twee doelpunten was Anders Dreyer opnieuw van goudwaarde voor Anderlecht. Toch was hij na afloop van de wedstrijd tegen Standard niet tevreden. "Het was niet onze beste prestatie vandaag", aldus de Deen.

"We hebben het hier bij Lotto Park al beter gedaan", vertelde Dreyer na de match. "Het ontbrak ons ​​aan energie. Vooral in het laatste kwartier, twintig minuten van de eerste helft gaven we te veel ruimte en daar profiteerden zij van om te scoren. Ook na de rust scoorde Standard, maar ik denk dat wij toen beter waren. We konden het niet afmaken, ook al hadden we met wat meer geluk nog een of twee doelpunten gescoord. Om eerlijk te zijn is 2-2 een terechte uitslag."

"Tijdens de pauze vertelde de coach dat ons basisniveau omhoog moest. Ongeacht de staat van het veld moest het beter. Vorig seizoen waren we blij met een punt tegen Standard, maar dit seizoen zijn we ontgoocheld dat we niet tegen hen winnen. De spirit is veranderd. Vanaf nu beginnen we elke match met de wil om te winnen."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.