Anderlecht geïnteresseerd in Ajax-Belg Idumbo

WOENSDAG, 13 DECEMBER 2023, 20:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Waalse transferjournalist Sacha Tavolieri meldt vandaag in een podcast op Youtube dat Anderlecht erg geïnteresseerd is in Stanis Idumbo. Deze 18-jarig Belg komt momenteel uit voor Ajax II in de Nederlandse tweede afdeling en staat te boek als een groot talent.

Idumbo is een aanvallende middenvelder van 1m70 groot. Anderlecht informeerde al naar de transfervoorwaarden van Idumbo, die eind dit seizoen einde contract is in Amsterdam. Anderlecht ziet Idumbo zich eerst verder ontwikkelen bij de Futures om dan te integreren in de A-kern.

Idumbo geldt als één van de grootste Belgische talenten van zijn lichting. Hij speelde voor de jeugd van Club Brugge (tot 2017) en Gent (2017 - 2021). Toen Gent hem op zijn 16e een profcontract wilde aanbieden, koos hij echter voor Ajax.

Bij Ajax debuteerde Idumbo in januari van dit jaar bij het tweede elftal in de tweede afdeling. Dit seizoen staat zijn teller op zeven basisplaatsen, drie invalbeurten en drie doelpunten. 

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.