Geen alternatief voor Moisander

DINSDAG, 21 AUGUSTUS 2012, 09:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nu Anderlecht Niklas Moisander mag vergeten, is de kans klein dat er een andere verdediger komt. Paars-wit heeft niet echt een alternatief voor de Fin. "We gaan geen verdediger halen om er één te halen", zegt Herman Van Holsbeeck.


"Onze coach zal tegenover ons, het bestuur, zijn ontgoocheling misschien wel uiten, maar Ajax betaalde een prijs die wij niet wilden betalen voor Moisander", aldus de Anderlecht-manager. Volgens Nederlandse bronnen bood Anderlecht 2,1 miljoen euro plus 500.000 euro bij kwalificatie voor de Champions League.

"Voorlopig zit het defensief wel goed bij ons. We gaan niet zomaar nog een andere verdediger bijhalen. Wel gaan we in de toekomst samen met de coach profielen opstellen van type spelers die we willen. We gaan dat meer doen dan bij Ariël Jacobs. John van den Brom heeft een netwerk waardoor hij ook bij kleinere clubs de goeie voetballers weet zitten."

Bron: De Standaard



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.