Lovre: "Wij hadden veel last van de hitte"

DINSDAG, 21 AUGUSTUS 2012, 10:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Oud-Anderlecht-speler Goran Lovre verloor in de vorige CL-voorronde met Partizan van AEL Limassol. Hij verwacht niet dat Anderlecht hetzelfde lot wacht. "Ik schat de kansen op 70-30 voor Anderlecht", zo vertelt Lovre.


"AEL was sterker dan wij", kijkt Lovre in La Dernière Heure terug op zijn wedstrijd tegen Limassol. "We hebben een jonge ploeg, die nog fouten maakt. In elke match hebben we zo'n fout gemaakt en dat werd meteen afgestraft."

De intussen 30-jarige Serviër waarschuwt zijn voormalige club wel voor de hitte. "Wij hadden er veel last van. Als er sneller werd gespeeld, leek het alsof we geen lucht kregen. En de Cyprioten leken er veel minder last van te hebben."

"AEL heeft niet de individuele klasse van Anderlecht, maar is collectief sterk. Het heeft krachtige spelers en is gevaarlijk op stilstaande fases", vertelt Lovre nog. "Met Besnik Hasi heb ik al over hen gesproken."

Bron: Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.