Leoni: "Blij, maar ook teleurgesteld"

ZONDAG, 17 DECEMBER 2023, 22:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met zijn tweede doelpunt van het seizoen leek Theo Leoni lange tijd de drie punten te bezorgen, maar in de slotfase viel alsnog de gelijkmaker. "Het is frustrerend om in de laatste minuten een doelpunt te slikken", aldus de middenvelder.

Leoni scoorde op de Bosuil zowaar met het hoofd. "Ik ben heel blij dat ik scoorde. Zeker omdat het met het hoofd was. Met mijn gestalte zal dat niet vaak gebeuren", zo lachte hij na de match voor de televisiecamera. 

"Maar ik ben toch teleurgesteld. We deden er alles aan om de voorsprong te verdedigen. Antwerp drukte echter enorm, het was niet evident. We begonnen nochtans goed aan de match. De eerste helft was gelijkopgaand."

De voorbije matchen zat Leoni op de bank. Een blessure aan de enkel belette hem te starten, maar na de terugkeer van Verschaeren zijn de plaatsjes op het middenveld nog duurder dan voorheen. "Tijdens de training en de wedstrijd moet je aan de coach tonen dat je het verdient om te spelen. Hij praat veel met mij en geeft me vertrouwen."

Bron: Het Nieuwsblad
La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.