Proto: "Hopelijk staat het geluk aan onze kant"

DINSDAG, 21 AUGUSTUS 2012, 19:48 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Ook doelman Proto was van de partij op de persconferentie daags voor de wedstrijd tegen Limassol. "We zijn ons sinds het verlies van Bayern München in de CL-finale al mentaal aan het voorbereiden op deze vier wedstrijden."


"Het is de droom van elke speler om op het kampioenenbal aan te treden, we zullen er dan ook volop voor gaan. De Champions League wil je spelen voor het prestige van de club, niet voor het geld."

Ook Proto beseft dat de CL wellicht de belangrijkste doelstelling is van dit seizoen: "De Champions League is één van onze doelstellingen voor dit seizoen. Iedereen wil zich plaatsen, maar het is onmogelijk om te voorspellen hoe het zal lopen."

Wat is het verschil nu tegenover vorig jaar: "Het grote verschil is dat we meer ervaring hebben omdat we meer matchen samen hebben gespeeld. De vorige seizoenen hebben we ook wat geluk gemist, hopelijk staat dat geluk de twee komende matchen iets meer aan onze kant ..."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.