Praet: "Ik droom van de Champions League"

WOENSDAG, 22 AUGUSTUS 2012, 17:44 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Met een doelpunt en een assist blonk de jonge Dennis Praet uit tegen Ekranas. Kan hij dit herhalen tegen Limassol? "Eerst zien of ik speel", aldus de spits (nvdr. Praet start op de bank). "Ik wil zoveel mogelijk spelen."


"En als ik speel, dan wil ik laten zien dat ik die plaats waard ben. Als ik de kans krijg zal ik het niet laten die te grijpen. Desondanks Ekranas een kleinere tegenstander was heb ik kunnen merken dat Europees voetbal toch iets bijzonders is."

"Eerlijk gezegd, ik had nog nooit van Limassol gehoord. Toen ik hoorde wie onze tegenstander was vroeg ik 'wie?'? Nochtans ben ik als kind al in Cyprus op vakantie geweest."

Zelf bereidt de speler zich op de warmte voor door anderhalve liter water te drinken voor de wedstrijd. "Het is vervelend voor iedereen", aldus Praet.

Vorig jaar stond Praet niet op de lijst van geselecteerde spelers voor de Europa League: "Het was de keuze van de trainer. Het deed pijn maar ik moest het aanvaarden. Ik droom van te kunnen spelen in de Champions League. Mijn beste herinnering aan de CL? Ik speelde zelfs nog niet bij Paars-wit toen ze de laatste keer deelnamen."

Bron: dhnet.be



anderlecht-online forum