Jovanovic: "Limassol krachtigste ploeg die ik ooit zag'"

WOENSDAG, 22 AUGUSTUS 2012, 19:53 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Straks is het zover, dan speelt Anderlecht in Nicosia tegen Limassol. Jovanovic is alvast onder de indruk: "AEL Limassol is een héél gevaarlijk team", aldus de speler in Knack Sportmagazine.


"Ik zag Limassol in de vorige ronde tegen Partizan Belgrado. Fysiek zijn die Cyprioten een machine! Ik denk dat ik zonder overdrijven nog nooit zo’n krachtige ploeg gezien heb, stuk voor stuk mannetjesputters. Anderlecht zal top moeten zijn als we dat team willen kloppen.”

Jovanovic is alvast verheugd over de aanpak van van den Brom: "De trainer maakt het ook gemakkelijk voor je, stimuleert je om je best te doen. Onze trainingen zijn bijvoorbeeld echt een plezier. De hele tijd met de bal: daar houdt iedere speler van. En die aanpak werkt, want we voetballen fantastisch, zeker voor dit moment in het seizoen. Het nieuwe systeem heeft daar ongetwijfeld veel mee te maken. Ik zie dat het sommige ploegmaats goed doet."

Ook heeft Jovanovic er een goed oog in voor dit seizoen. "De ploeg is nog hongerig en we weten nu dat wij in principe de besten zijn. Als Anderlecht voetbalt zoals Anderlecht dat kan, met spelvreugde, met onze kwaliteiten en onze vechtersmentaliteit, dan zie ik niet in wie ons dit seizoen van de titel kan houden."

Bron: Knack Sportmagazine



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.