Selectie: Hazard en spits Ure present tegen Cercle

WOENSDAG, 27 DECEMBER 2023, 11:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft zopas een selectie van twintig spelers vrijgegeven voor de partij van vanavond tegen Cercle Brugge. Jan Vertonghen is zoals verwacht daar niet bij. Wel van de partij zijn Thorgan Hazard en Robbie Ure (foto). Voor de Schotse spits zijn eeste selectie voor de A-ploeg.

Vertonghen is out met een enkelblessure. Andere afwezigen zijn Moussa N'Diaye, Amadou Diawara, Alexis Flips en Benito Raman.

Hazard is verlost van zijn knieproblemen en zijn griepje. De Schot Ure kwam begin september over van de reserven van Glasgow Rangers. Bij de Futures is hij dit seizoen in tien duels al goed voor vijf doelpunten en twee assists. Met zijn selectie anticipeert Brian Riemer wellicht op een mogelijke afwezigheid van Vazquez in januari en begin februari. De kans is groot dat hij wordt opgeroepen voor de Argentijnse Olympische ploeg die dan een Olympisch kwalificatietoernooi speelt.

Doelmannen: Schmeichel, Dupé, Coosemans

Verdedigers: Patris, Sardella, Debast, Augustinsson

Middenvelders: Rits, Delaney, Leoni, Ashimeru, Arnstad, Verschaeren, Hazard

Aanvallers: Dreyer, Dolberg, Stroeykens, Vazquez, Angulo, Ure

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.