Van den Brom: "Het kan nog"

DONDERDAG, 23 AUGUSTUS 2012, 07:32 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Het kan nog, maar dan moeten we in de terugwedstrijd dinsdag wel ons eigen voetbal spelen", aldus de trainer na de wedstrijd. "Tijdens de eerste helft vergaten we te voetballen."


"Ondermeer door hun fantastisch publiek trok AEL ten aanval met krachtvoetbal. In plaats van zelf te voetballen, zijn we daarin meegegaan. Er was weinig rust in de ploeg en we moesten hun spel ondergaan. De 1-0 viel uiteindelijk op hoekschop, terwijl we wisten dat ze gevaarlijk zouden zijn op standaardsituaties met die grote jongens."

"Na rust kwamen we beter uit de kleedkamer, wat resulteerde in beter voetbal, meer rust in de ploeg en ook kansen. Zo maakte Dieu ook die belangrijke 1-1 maar uit het niets kwamen zij weer 2-1 voor en daar konden we niets meer aan veranderen. Thuis moeten we, met de steun van onze supporters, deze ploeg echter kunnen verschalken. Het klinkt misschien raar, maar een 2-1 nederlaag in een uitwedstrijd is geen slechte uitgangspositie in Europa', klonk het.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.