Drie (of vier) spelers vallen uit met blessure

WOENSDAG, 27 DECEMBER 2023, 22:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Een blessuregolf overspoelt Anderlecht tijdens de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Killian Sardella, Kasper Dolberg en Thomas Delaney moeten vroegtijdig de strijd staken. Mats Rits werd aan de rust eveneens gewisseld. Of hij ook geblesseerd is, is momenteel niet geweten.

Dubbele wissel op slag van rust bij Anderlecht. Killian Sardella greep na een spurtduel naar de hamstrings en kon niet meer verder. Tegelijkertijd ging ook Kasper Dolberg naar de kleedkamer. Louis Patris en Thorgan Hazard waren hun vervangers.

Na de pauze zagen we ook geen Mats Rits meer. Hij bleef in de kleedkamer en werd vervangen door Victor Vazquez. Een tactische keuze of ook een blessure? Dat moet na de match blijken.

Alsof het nog niet erg genoeg is, begon Thomas Delaney iets voorbij het uur te manken. Ook de gelegenheidsaanvoerder en -centrale verdediger greep naar de hamstrings en moest naar de kant. Ludwig Augustinsson schoof van de linksbackpositie naar het hart van de verdediging. Invaller Kristian Arnstad speelt nu links achteraan.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.