Van den Brom en Jovanovic hadden gesprek

VRIJDAG, 24 AUGUSTUS 2012, 08:42 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Jovanovic was na zijn gedrag bij zijn wissel tegen Limassol even persona non grata bij Anderlecht en heel wat supporters. Gisteren moest de Serviër al bij van den Brom komen, maar ook Van Holsbeeck roept hem op het matje.


Ook al had Jovanovic op de luchthaven sorry gezegd, dat was voor van den Brom niet voldoende. Weg van de andere spelers ging de coach met Jovanovic samen zitten voor een pittig gesprek.

Terwijl van den Brom met Jovanovic aan de tafel zat, ontving Van Holsbeeck de pers: "Milan Jovanovic mocht gerust boos zijn, maar had achteraf ook gewoon een uitleg kunnen vragen aan de coach. Hij moet snappen dat er maar één baas is en dat is de trainer. Van den Brom zal wel zijn redenen gehad hebben om hem naar de kant te halen en voetballers moeten zichzelf altijd kunnen beheersen."

Of er een sanctie komt wou de manager niet reageren: "Een boete? Dat zullen we intern wel afhandelen, maar ik zal zeker met Milan praten. Het ergste is dat Jovanovic het de ploeg erg moeilijk maakt. Volgende dinsdag in de thuismatch tegen AEL hadden we hem wel kunnen gebruiken om het verschil te maken. Hij straft dus het team en zichzelf.'

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.