Riemer: "Angulo kan echt een ster worden"

MAANDAG, 15 JANUARI 2024, 07:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Wie vrijdag naar de oefenwedstrijd tussen Anderlecht en Al-Ahli keek, zag een erg sterke Nilson Angulo. Brian Riemer noemt hem nu één van de revelaties van de winterstage. "We kiezen er nu voor om hem te laten doorgroeien, eerder dan om veel geld te spenderen aan een nieuwe, snelle flankspeler.”

Angulo is intussen anderhalf jaar bij Anderlecht. Hij is aan een sterk seizoen bezig bij de Futures. Riemer vertelt in de kranten hoe de Ecuadoriaan enige tijd nodig had om zich aan te passen. Hij miste ook zijn familie. Met Luis Vazquez heeft Angulo nu iemand die als een grote broer voor hem is en Anderlecht is bezig Angulo's familie naar België te halen.

Riemer gelooft alleszins volop in Angulo. "Hij kan echt een ster worden", aldus de coach. "Nilson is snel, technisch en atletisch. Als hij nu nog leert om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen ... We kiezen ervoor om hem te laten doorgroeien, eerder dan om veel geld te spenderen aan een nieuwe, snelle flankspeler.”

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.