Selectie: OHL - RSC Anderlecht

VRIJDAG, 24 AUGUSTUS 2012, 18:24 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Na het verlies tegen Limassol heeft Anderlecht iets recht te zetten. Dat kan morgen, want dan trekt Paars-wit richting Den Dreef in Leuven. Om 18u wordt er daar afgetrapt voor OHL – Anderlecht.


Vorig jaar verloor RSCA er nog met 2-1. Thuis in het Vanden Stock stadion kwam het niet verder dan een 0-0. Leuven staat op dit ogenblik op de 10e plek met 5 punten.

Door de zware verplaatsing naar Cyprus heeft van den Brom verschillende wijzigingen doorgevoerd: "Na zo'n zware verplaatsing - match en vlucht inbegrepen - zou het niet slim zijn om iedereen gewoon mee te nemen naar Leuven. Niet vergeten dat we dinsdag voor waarschijnlijk onze belangrijkste match van het seizoen staan. We maken keuzes in functie van de match komende dinsdag, maar momenteel is het wel de match tegen OHL die centraal staat. We gaan zoals altijd voluit voor de winst."

De wijzigingen hebben betrekking op zowat half de ploeg. Zo mogen Oleksandr Iakovenko, Olivier Deschacht, Roland Juhasz en Osama Hawsawi in de ploeg verwacht worden.

Vargas werd nog niet geselecteerd, "maar lang zal dat niet meer duren", aldus de trainer.

Selectie: Bedi, Bruno, Canesin Matos, De Sutter, Deschacht, Hawsawi, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kaminski, Kanu, Kljestan, Marecek, Molins, Odoi, Praet, Roef, Safari, Wasilewski

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.