Jovanovic: "Misschien is de uitslag wel juist"

ZONDAG, 26 AUGUSTUS 2012, 08:57 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Jova mocht tegen Leuven zich als spits bewijzen. De Serviër had enkele keren de 1-2 aan de voeten maar bij de grootste kans miste de speler voor open doel. Jova geeft toe dat de uitsluiting tegen AEL bij hem op de maagd ligt.


"Het zal niet de reden zijn waarom ik naar het einde van de wedstrijd de open kans op de winning goal miste, maar ik geef toe dat de tweede gele kaart van donderdag tegen Limassol me nog op de maag ligt."

"Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik ervan overtuigd ben dat de Servische scheidsrechter zijn absolute neutraliteit wou bewijzen door een landgenoot te straffen. Akkoord, ik had niet tegen dat flesje mogen schoppen, maar ik had nooit geel mogen krijgen. Ik kreeg weer ettelijke onbestrafte trappen op mijn enkels en mijn benen."

Over de wedstrijd was Jovanovic kort: "De eerste helft was voor ons, de tweede voor hen. Misschien is de uitslag wel juist."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.