Reactie Juhasz, Deschacht en Hawsawi

ZONDAG, 26 AUGUSTUS 2012, 09:22 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Juhasz: "Het gaf een heel goed gevoel om nog eens de volle 90 minuten te kunnen voetballen. Volgende week zal het drie maanden geleden zijn dat ik de blessure opliep", aldus de Hongaar.


"Jammer dat we hier maar met één puntje vertrekken. Als je de kansen ziet die we in de eerste helft bij elkaar voetballen, dan moet het na een halfuur spelen al 0-2 of 0-3 staan. Daarna kwam OHL wat beter in de match en scoren ze ook, maar het einde van de eerste helft was opnieuw voor ons. In de tweede 45 minuten ging het vooral veel over en weer."

Hawsawi: "Ik had al geen officiële wedstrijd meer gespeeld sinds eind vorig seizoen in Saoudi-Arabië. Wat meer is, ik was vermoeid want ik heb een zware ramadan achter de rug. Dat is trouwens ook de reden dat ik krampen had en dat mijn laatste kwartier echt heel zwaar was. In één maand tijd heb ik toch ongeveer twee kilo verloren."

Deschacht: "In feite hadden we halfweg de eerste helft al met 0-2 of 0-3 moeten voorstaan. Maar uiteindelijk scoren zij dan de gelijkmaker en vanaf dan viel er vooral vechtvoetbal te zien op het veld. In de tweede helft werd het dan wat slordiger met uiteindelijk nog kansen aan beide kanten."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.