Jovanovic: "Ben niet hier voor het geld"

MAANDAG, 27 AUGUSTUS 2012, 08:06 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Jovanovic miste tegen OHL de kans om 1-2 te maken nadat hij de bal onbegrijpelijk over doel trapte: "De bal kwam snel aan en ik was verrast. Ik wou me bewijzen tegen Leuven, door te scoren of door een assist", aldus Jova.


Na de wedstrijd tegen Limassol hadden van den Brom en Jovanovic op de luchthaven een gesprek: "Het zal je verbazen maar net dat goede contact dat ik met hem heb is de aanleiding van mijn frustratie tegen Limassol. Ik weet dat hij gelooft in mij, en ik voel dat ik nog iets voor hem kan betekenen."

"Ik heb geen boete gekregen maar als Anderlecht na de thuiswedstrijd van gedacht verandert, is dat geen probleem voor me.Ik heb een fout gemaakt dus ik wil gerust de consequenties dragen."

Wat indien Anderlecht uitgeschakeld wordt: "Moeilijk vraag, dat moet je aan de club vragen. Ik heb nog een contract voor een jaar. Als ze tevreden zijn met mij dan blijf ik. Zijn ze niet tevreden dan vertrek ik, zonder wroeging. Maar één ding is duidelijk: ik ben hier niet voor het geld. Ik ben hier om prijzen te winnen. Ik weet dat mijn salaris in de kranten gepubliceerd is. Of het andere spelers jaloers maakt weet ik niet maar dat is het leven."

Bron: dhnet.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.