Van den Brom: "Alle vertrouwen in goed resultaat"

MAANDAG, 27 AUGUSTUS 2012, 18:22 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen is het D-day voor Anderlecht, of beter gezegd M-day, met de M van money. 17 miljoen staat er op het spel tegen Limassol. Kan Paars-wit de 2-1 nederlaag ophalen en toch doorstoten naar de Champions League?


Van den Brom heeft er vertrouwen in: "Maar ik heb er alle vertrouwen in dat mijn ploeg een goed resultaat kan neerzetten. De belangen zijn erg groot, maar dat geeft geen extra stress. We zijn een voetballend elftal en moeten zo het verschil proberen te maken. We moeten lessen trekken uit de heenwedstrijd, toen we te veel achteruit liepen. Limassol is een stugge ploeg, zeker in staat om een voorsprong te verdedigen. Het werd vorig seizoen niet toevallig kampioen met slechts acht tegendoelpunten. Het is aan ons om die organisatie kapot te spelen."

Acht basisspelers kregen tegen OHL rust van de trainer: "In vergelijking met de heenwedstrijd ga ik niet veel wijzigen, want ik heb geen speciale tactiek achter de hand. In Limassol hebben we ons wat aan de tegenstander aangepast, in eigen huis starten we doorgaans met twee spitsen. Ik heb er vertrouwen in dat mijn defensie de nul kan houden. Denis Odoi was wat minder tegen OHL, maar dat beschouw ik als een eenmalig incident. We moeten niet vanaf de eerste seconde beginnen jagen, want 1-0 is voldoende om door te stoten."

Bron: Skynet Nieuws



anderlecht-online forum