De Sutter: "Het draait om prestige"

MAANDAG, 27 AUGUSTUS 2012, 20:55 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Op de persconferentie naar aanleiding van de wedstrijd tegen Limassol was ook De Sutter aanwezig. De speler is er naar eigen zeggen klaar voor: "Dit zijn de matchen waarvoor je voetballer bent geworden", aldus De Sutter.


"Ik speel graag met druk. Ik ben altijd blij als ik zo'n matchen mag spelen. We moeten er plezier aan beleven. Als je er nu niet klaar voor bent, dan nooit. Hoe rapper we scoren, hoe beter. Al zal het natuurlijk even belangrijk zijn om achterin de nul te houden. Thuis geen tegengoal slikken, moet sowieso lukken. Ik had begrip voor het waarom van die keuze en je moet sowieso de keuzes van de trainer respecteren."

17 miljoen euro staat er op het spel, maar daar zijn de spelers niet mee bezig: "Wij horen ook bedragen van 17 miljoen en we weten dat dat geld heel belangrijk is voor de club, maar voor ons spelers draait het spelen van de Champions League vooral om prestige, om het voetbalspelletje."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.