Haalt Anderlecht nog versterking(en)?

WOENSDAG, 29 AUGUSTUS 2012, 00:19 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Met het geld van de Champions League veilig gesteld, zal Anderlecht zich mogelijk nog roeren op de transfermarkt. Johan Boskamp, gewezen coach, ziet vooral achteraan nog verbeteringsmogelijkheden.


Boskamp: "Anderlecht speelde vandaag niet echt een schitterende partij. In de Champions League zal het beter moeten. Dan zullen ze waarschijnlijk ook vanuit de verdediging moeten spelen, terwijl ze vandaag het spel moesten maken. Een extra voetballende verdediger is dus geen overbodige luxe."

Boskamp heeft daarmee een terecht punt. Het Anderlecht bestuur toonde eerder interesse in AZ speler Moisander, maar liet zich de kaas van het brood eten door Ajax. Het wordt nu afwachten of paars-wit nog een alternatief achter de hand heeft.

Manager Van Holsbeeck zal alvast de loting niet bijwonen. Hij wenst nog een aantal transferdossiers af te werken. Al gaat het hier dan vooral om uitgaande transfers...

Het meest recente transfernieuws leest u uiteraard nog tot het sluiten van de transfermarkt op www.anderlecht-online.be.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.