Reactie De Sutter en Bruno

WOENSDAG, 29 AUGUSTUS 2012, 07:20 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Tom werd in de tweede helft vervangen maar daar baalde hij na de winst niet meer om. "Wij hebben veel kansen gekregen, zij één. Als je drie of vier keer na elkaar tegen de doelman trapt en nog tegen de lat, verdien je de zege."


"Het was misschien goed dat het doelpunt zo laat viel. Het is voor ons heel leuk om Champions League te spelen, ik heb zelf nog nooit in de Champions League gespeeld. Ik wil wel eens proeven van Champions Leaguevoetbal.'

Een verrassing was wellicht toen van den Brom koos om de jonge Bruno in het spel te brengen. Bruno was vorig seizoen de goalgetter bij de beloften: "Ik beleef een droom. Invallen was al fantastisch, maar een assist geven in zo'n match voelt echt onwerkelijk aan. Ik moet de trainer bedanken omdat hij het aandurfde om mij te brengen. Ik had echt niet gedacht dat ik vanavond zou spelen, maar ik ben altijd klaar om mij honderd procent te geven."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.