Van Holsbeeck : "Enorme financiële impact"

WOENSDAG, 29 AUGUSTUS 2012, 18:31 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Tijdens de training in Neerpede stond een vermoeide Van Holsbeeck de pers te woord. De manager was toonde zich zeer tevreden met de kwalificatie en natuurlijk ook door de bijhorende miljoenen.


"Als je weet dat je bij kwalificatie tussen de 14 en 17 miljoen euro in de wacht kan slepen, dan heb je in ieder geval een appeltje voor de dorst", aldus Van Holsbeeck.

Van holsbeeck was ook vol lof over de fans: "De fans waren echt fantastisch. Als een echte 12de man hebben ze ons met hun aanmoedigingen en gezangen naar de zege gestuwd."

Donderdagavond kent Paars-Wit haar tegenstanders. En daarin heeft de manager wel een heel speciale voorkeur. "We weten sowieso dat we twee grote kleppers zullen loten, maar daarnaast hoop ik echt wel een klein beetje op BATE Borisov", verrast hij. "De reden is simpel. Ik heb in al m'n jaren Anderlecht al heel wat mooie dingen meegemaakt, maar de uitschakeling tegen BATE Borisov was een echt dieptepunt. Ik zou graag in een nieuw onderling duel willen bewijzen dat onze uitschakeling toen een ongelukje was ..."

Bron: rsca



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.