Riemer: "Colassin heeft grote toekomst"

WOENSDAG, 14 FEBRUARI 2024, 09:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De surprise van de chef luisterde afgelopen weekend naar de naam Antoine Colassin. Tot ieders verrassing maakte hij deel uit van de wedstrijdkern voor de partij op Charleroi. "Door het grote aantal blessure volg ik elke wedstrijd van de Futures. Antoine viel me op", verklaarde Brian Riemer.

Na een uitleenbeurt aan Heerenveen vorig seizoen vond Colassin afgelopen zomer geen nieuwe club. Dus ging hij weer aan de slag bij de RSCA Futures. De voorbije maanden stond hij aan de kant met een blessure aan de hamstrings, maar eind januari maakte hij zijn wederoptreden.

"Antoine liet geweldige dingen zien bij de Futures", vertelde Brian Riemer zondag na de match op Charleroi. "Ik geef kansen aan jongeren en Antoine viel me op. Hij is erg slim en kan op meerdere posities spelen. Voor mij heeft hij een grote toekomst."

De vraag is of die toekomst bij Anderlecht ligt. Volgend seizoen is hij te oud om bij de Futures te mogen spelen. Ofwel zet hij de stap naar de A-kern, ofwel gaat hij elders aan de slag. Colassin heeft nog een contract tot medio 2025, maar een contractverlenging is momenteel niet aan de orde. Colassin zijn doel nu is om zoveel mogelijk te spelen en in juni met zo goed mogelijke papieren de transfermarkt op te gaan.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.