Van den Brom: "Eerste doel bereikt"

WOENSDAG, 29 AUGUSTUS 2012, 18:46 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom liet zich helemaal gaan bij de 1-0 en toen de verlossende 2-0 viel, rolde hij met Besnik Hasi over de grond. Op de coach lag dan ook een enorme druk want het doel dit jaar was het halen van de Champions League.


"Van op de bank kijk je wat je nog kan veranderen, bijsturen als coach. Maar als de goal dan ook echt valt, dan komen alle emoties natuurlijk ook tevoorschijn. Niet vergeten dat voor ons tien dagen lang alles in het teken stond van de twee wedstrijden tegen Limassol", aldus de Nederlander.

Van den Brom had net als Van Holsbeeck een dankwoordje klaar voor de fans. "De supporters waren fantastisch, ze hebben een niet te onderschatten aandeel in deze zege. Hun aanmoedigingen hebben de ploeg echt naar voor gestuwd."

"Met de deelname aan de Champions League hebben we ons eerste doel bereikt, rest ons het tweede : ons tonen op het kampioenenbal. Ik ga niet zeggen dat we onze groep zullen winnen, maar we moeten wel ambitieus zijn en een rol van betekenis proberen te spelen", sloot de trainer af.

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.