HVH: "Alles doen om Mbokani te houden"

DONDERDAG, 30 AUGUSTUS 2012, 08:13 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Kan Anderlecht Dieumerci Mbokani houden? Dat is dé vraag van het moment. De spits is in de topvorm en een hele resem topclubs toont interesse in hem. Juventus en Fulham willen mogelijk nog een poging doen hem te strikken.


Het Laatste Nieuws weet dat Anderlecht een bedrag van 20 miljoen euro op het hoofd van Mbokani heeft gekleefd. Fulham volgt de Congolees al een tijdje en incasseerde gisteren 19 miljoen euro voor Moussa Dembele. Verder melden Italiaanse bronnen dat Juventus Mbokani volgt en hem dinsdag scoutte tegen Limassol.

"Dieu is een spits die weegt op een verdediging en veel scoort. Elke ploeg in Europa wil natuurlijk zo'n aanvaller, want als jonge spits zal hij ook nog evolueren", vertelt Herman Van Holsbeeck in De Standaard. "Er komt een dag dat Mbokani Anderlecht zal verlaten, maar deze zomer gaan we er alles aan doen om hem te houden."

Dankzij de CL miljoen staat Anderlecht nu een pak sterker maar Van Holsbeeck is realistisch: "Alleen als er nog een club komt met een megabod en een jaarsalaris dat vijf keer hoger is dan bij ons, wordt het moeilijk".

Bron: De Standaard, Het Laatste Nieuws



anderlecht-online forum