"Coach bedanken dat hij me durfde brengen"

DONDERDAG, 30 AUGUSTUS 2012, 08:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een assist voor Mbokani lag Massimo Bruno aan de basis van de winst tegen Limassol. Voor de 19-jarige Waal een Europees debuut dat kan tellen. "Mijn telefoon explodeert nog altijd door de vele felicitaties."


"Het was een droom", zo kijkt Bruno terug op de Europese avond van woensdag. "Ik moet de coach bedanken omdat hij het aandurfde om mij in te brengen."

Bruno speelde een sterke voorbereiding. Even was er sprake hem uit te lenen om ervaring te laten opdoen. Onder meer Roeselare toonde interesse, maar Bruno bleef. John van den Brom gelooft sterk in de jongeling die razendsnel is, kan dribbelen, een goede voorzet heeft.

"Gelukkig ben ik niet uitgeleend", aldus Bruno. "In tweede klasse tegen Oostende voetballen zou toch anders aanvoelen dan straks in de Champions League. Al verwacht ik nu niet dat mijn statuut hier veranderd is. Ik ben al blij als ik af en toe speelminuten krijg."

Bron: Het Nieuwsblad




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.