Officiëel: Marecek naar Heerenveen

DONDERDAG, 30 AUGUSTUS 2012, 14:43 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

RSC Anderlecht bevestigt de overgang van Marecek naar Heerenveen. De speler werd vanmiddag bij de Nederlandse club gepresenteerd. De middenvelder wordt voor een jaar gehuurd met optie tot aankoop.


Net nu Anderlecht de Champions League haalt vertrekt de speler: "Ik vind niet jammer. Ik had misschien niet eens meegespeeld. Bij Anderlecht heb ik veel concurrenten op mijn positie, waaronder de Argentijnse international Lucas Biglia, die ook aanvoerder was van Anderlecht. Ik speelde daardoor niet constant in het elftal. Soms een helft, maar soms ook de hele wedstrijd op de bank.”

De speler was blij met de interesse van sc Heerenveen: "Ik heb hier meer kans om aan spelen toe te komen. Ik hoop hier beter te worden. Ik heb gesproken met Martin Lejsal (keeper van sc Heerenveen in seizoen 2009/2010, nvdr.). Met hem heb ik samengespeeld bij FC Brno. Hij was erg positief over sc Heerenveen. Hij vond het een goede club voor jonge spelers, zoals ik."

Bron: rsca.be, sc-heerenveen.nl



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.