Trimpont: "Aruna vertrekt tegen de laagst mogelijke prijs"

DINSDAG, 1 FEBRUARI 2005, 15:55 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Aruna Dindane zal Anderlecht op het einde van het seizoen verlaten. Zelfs Roger Vanden Stock maakt zich geen illusies meer. "In januari zullen we een vertrek van Aruna niet meer tegenhouden", zei hij reeds.

Ook Aruna's manager, Serge Trimpont, is er zeker van dat Aruna zal vertrekken:

Trimpont: "We hadden een vijftal serieuze mogelijkheden. Tottenham was geïnteresseerd, maar ook Metallurg Donetsk. Maar kom, de clubs kwamen niet tot een akkoord en Aruna was niet geïnteresseerd in een transfer naar Oekraïne. Er waren trouwens ook twee clubs die de nodige 6 miljoen op tafel konden leggen: Lokomotiv Moskou en Donetsk. Maar een transfer naar zo'n ploegen is onaanvaardbaar. Dat zou Aruna's carrière kapot maken."

"Maar het is nu zeker dat Aruna in juni zal vertrekken en dat tegen de laagst mogelijke prijs. We hebben besloten om ons niet meer vast te pinnen op een bepaalde transfersom. Hij vertrekt dus tegen de laagste prijs naar een club uit één van de 5 beste competities", zei Trimpont nog.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.