Abdulrazak wil en kan bij Häcken blijven

DONDERDAG, 29 FEBRUARI 2024, 22:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het Zweedse Häcken wil Ishaq Abdulrazak graag definitief overnemen van Anderlecht. Dat meldt La Dernière Heure. Ook de speler zelf blijft liefst van al bij de Zweedse club voetballen.

In de zomer van 2022 betaalde Anderlecht drie miljoen euro voor de toen 20-jarige Abdulrazak. Hij moest de nieuwe rechtsback worden, maar na twee matchen was duidelijk dat die ambitie te hoog gegrepen was. Hij speelde wel nog achttien matchen voor de Futures in 1B.

Begin augustus trok Abdulrazak op uitleenbasis naar Häcken in Zweden. Af en toe mocht hij starten, net iets vaker was hij invaller. Toch willen beide partijen met elkaar doorgaan, zo klinkt het nu.

Anderlecht is bereid om mee te werken. Het beseft dat Abdulrazak geen toekomst heeft in Brussel en wil af van zijn contract tot 2026. Een officieel voorstel ligt er nog niet op tafel. De huidige uitleenbeurt loopt nog tot eind juni.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.