Van Holsbeeck hoopt Europees te overwinteren

DONDERDAG, 30 AUGUSTUS 2012, 19:37 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Tegenover Het Nieuwsblad heeft Van Holsbeeck gereageerd op de CL loting. De manager van Anderlecht hoopt Europees te kunnen overwinteren. "Het had moeilijker gekund", aldus Van Holsbeeck.


"We zijn vooral zeer tevreden dat we in deze Champions League zitten en hebben de ambitie om in onze thuiswedstrijden de tegenstrevers pijn te doen. Maar we moeten de voetjes op de grond houden. We moeten immers nog bewijzen dat we deze plaats in de Champions League ook verdienen. Laat ons dus op voorhand niet te hoog van toren blazen, Champions League is van ander niveau dan Europa League", besluit de manager.

Van Holsbeeck wil vooral in Brussel een goed paars-wit zien. "Het moet een ambitie zijn om onze drie tegenstanders thuis pijn te doen", zegt hij.

"Maar ik hoed me voor sterke uitspraken en houd de voetjes op de grond. We moeten op het veld tonen dat we die derde stek verdienen. Onze coach John van den Brom zegt met zijn gezonde portie Nederlandse lef dat er meer kan dan de derde plaats. Hopelijk heeft hij weer gelijk."

"Ik heb de voorzitter al voorgesteld om de tickets niet te duur te maken, zodat het stadion zeker uitverkocht is. Dinsdag zagen we wat een twaalfde man kan doen", zegt Van Holsbeeck.

Bron: Het Nieuwsblad, Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.