Nuytinck voor vier jaar naar Anderlecht

VRIJDAG, 31 AUGUSTUS 2012, 10:54 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens diverse berichtgevingen zou Anderlecht Bram Nuytinck aangetrokken hebben. De verdediger speelt sinds 2001 bij NEC. De clubs hebben een akkoord bereikt, enkel de speler moet nog zijn fiat geven.


Nuytinck is de kapitein van Jong Oranje. De speler zou bij paars-wit een contract kunnen tekenen voor 4 jaar. Er zou op zijn hoofd een prijs hangen van 2 miljoen al zou paars-wit 3,4 miljoen neergelegd hebben.

22-jarige linksvoetige verdediger en zijn zaakwaarnemer zijn naar Brussel gereisd om tot een persoonlijke overeenkomst te komen en daarmee de transfer definitief af te ronden. Nuytinck kwam 73 keer uit voor NEC en maakte zeven treffers.

Op dit moment is er echter nog geen officiële bevestiging van deze transfer. Wel heeft NEC reeds een bericht op z'n website geplaatst dat de transfer aankondigt: "Anderlecht en N.E.C. hebben vanmorgen een akkoord bereikt over de transfervoorwaarden voor een overgang van Bram Nuytinck naar Anderlecht. De speler en zijn zaakwaarnemer zijn naar Brussel om tot een persoonlijke overeenkomst te komen en daarmee de transfer definitief af te ronden."

In januari 2011 sloeg de verdediger nog een bod van CA Osasuna af omdat hij zich vooralsnog in Nijmegen verder wilde ontwikkelen. In het voorjaar van 2012 toonden ook Napoli, Juventus, Ajax en Everton interesse.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.