Bram Nuytinck: "Dolbij met deze transfer"

VRIJDAG, 31 AUGUSTUS 2012, 12:21 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Tegenover de Nederlandse site gelderlander.nl heeft Bram Nuytinck een eerste reactie gegeven over zijn transfer van NEC naar Anderlecht. Volgens de verdediger waren de clubs reeds donderdagavond rond met de besprekingen.


"Donderdagavond kreeg ik het telefoontje van Carlos Aalbers dat NEC er uit was met Anderlecht over mijn transfer", aldus de 22-jarige Nuytinck.

De nieuwe paars-wit speler gaat verder: "Ik hoefde de volgende dag niet op de club te komen. Lekker uitlapen en dan rustig op weg naar Brussel, zei Carlos tegen me. Wat kan ik zeggen. Ik ben echt dolblij met deze transfer. Anderlecht. Dat is de grootste club in België. Ze spelen Champions League. En John van den Brom is natuurlijk een goede trainer. Ik heb twaalf jaar bij NEC gevoetbald. Met alle liefde en plezier. Maar dit is een mooie stap. Ik hoop me bij Anderlecht verder te kunnen ontwikkelen als voetballer."

Bron: gelderlander.nl



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.