Selectie: Anderlecht - Racing Genk

VRIJDAG, 31 AUGUSTUS 2012, 19:36 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Tussen al het transfernieuws door zouden we haast vergeten dat er nog gevoetbald moet worden. Zondag neemt Anderlecht het thuis op tegen Genk. De Limburgers staan in het klassement op dit moment op een 6e plek met 9 punten.


Achter De Sutter staat een vraagteken wegens zijn adductorenblessure. Beide clubs moesten Europees aan de bak deze week en dat zal wellicht zondag te voelen zijn tijdens de wedstrijd. "De jongens zijn vermoeid, dat merk je op training. "Met de kwalificatie voor de Champions League is een last van onze schouders gevallen, maar nu moeten we de draad opnieuw oppikken in de Belgische competitie", aldus de trainer.

"En Genk zit overigens een beetje in dezelfde situatie als wij. Ze hebben ook net een fantastische prestatie geleverd. Misschien kan het feit dat zij wat minder rust kenden, voor ons een voordeel zijn. Maar goed, we zitten allebei in de winning mood natuurlijk, ik verwacht een mooie match."

Selectie: Bedi, Biglia, Bruno, Canesin Matos, Deschacht, De Sutter (?), Gillet, Hawsawi, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kaminski, Kanu, Kljestan, Kouyate , Mbokani, Molins, Odoi, Praet, Proto, Roef, Safari, Verboom, Vargas, Wasilewski



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.