Gele Hazard op één kaart van schorsing

DINSDAG, 9 APRIL 2024, 09:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Thorgan Hazard is plots een kaartenpakker geworden. In de laatste vijf wedstrijden die hij startte, liep hij telkens tegen een geel karton aan. Zo ook in de eerste twee duels van de play-offs. Nog één gele kaart en hij is een wedstrijd geschorst.

In oktober pakte Hazard een gele kaart op Standard. Het was lang zijn enige van het seizoen. Tot hij plots op speeldag 27, 28 en 29 ook geel kreeg. Uit voorzorg liet Brian Riemer hem op de bank beginnen op de slotspeeldag tegen Kortrijk. Want pakte hij dan ook geel, dan was hij geschorst in de eerste wedstrijd van de play-offs. Hazard viel in na 61 minuten en speelde de match uit zonder kaart.

Bij aanvang van de play-offs gingen alle tellers weer op nul. Maar: in de play-offs volgt al een schorsing na drie gele kartonnetjes. Zowel op de eerste speeldag tegen Antwerp als op de tweede tegen Club Brugge kreeg Hazard een gele kaart onder de neus.

Hoog tijd om die trend te keren.

Bron: © Eigen redactieNieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.