Veselinovic: "Vertrek was de beste oplossing"

ZATERDAG, 1 SEPTEMBER 2012, 13:36 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Op de laatste dag van de transfermarkt verhuisde Dalibor Veselinovic nog voor één seizoen naar Beerschot. De Serviër werd ook gelinkt aan NEC, Charleroi en Kortrijk, maar koos bewust voor Beerschot. "Zij wilden mij echt."


"Toen ik er vorig seizoen met Kortrijk speelde, viel de aangename ambiance mij op", zegt Veselinovic in Gazet van Antwerpen. "Ik dacht toen al: hier wil ik meer voetballen. Bovendien heeft de club met Koster een toptrainer en Mikulic leerde mij Antwerpen kennen als een toffe stad."

De spits vindt het wel jammer dat hij deze zomer geen kans kreeg bij Anderlecht. "Na mijn elf goals bij Kortrijk en de komst van John van den Brom hoopte ik op een nieuwe start bij Anderlecht, maar ook onder de nieuwe coach kreeg ik geen kans. Jammer, ik heb nochtans alles geprobeerd en zou graag meedoen in de Champions League, maar een vertrek was de beste oplossing voor alle partijen. Als ze mij niet willen, kan ik beter gaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.