Angulo: "Klaar om uitdagingen aan te gaan"

VRIJDAG, 12 APRIL 2024, 21:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De invalbeurten zijn nog kort, maar sinds de winterstop mag Nilson Angulo bijna wekelijks opdraven bij de A-ploeg. Bijna twee jaar is hij intussen bij Anderlecht. Komt binnenkort eindelijke de doorbraak?

In de Sudpresse-kranten vertelt Angulo over zijn ontwikkeling.

Zijn kennis van het Engels heeft hem tactisch erg geholpen en hij begrijpt wat de coach van hem verwacht. Toen hij hier net was, speelde hij op instinct, maar dat is nu niet meer het geval. Zijn nauwe band met Luis Vazquez helpt hem ook enorm.

Hij geeft toe dat hij geen last heeft van druk omdat hij die niet voelt. Hij ontwikkelde zich goed bij de RSCA Futures en voelde veel vrijheid en gevoel in de Pro League Challenger.

Toen hij overstapte naar het A-team, moest hij zijn draai vinden omdat de intensiteit veel groter was, net als de snelheid van uitvoering. Hij voelt zich nu klaar voor de uitdagingen die voor hem liggen.

Voorlopig heeft hij een rol als joker in wedstrijden, maar het langetermijnplan voor hem werd hem uitgelegd door Brian Riemer. Hij moet aan de verwachtingen voldoen en het verschil maken, zoals hij deed in Brugge.

Bron: Sudpresse (Xavier Thirion)Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.