RSCA Women winnen topper in slotfase

ZATERDAG, 13 APRIL 2024, 17:19 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

DAMES - DAMES De dames van Anderlecht blijven in de running voor een nieuwe titel. In de play-offs van de Super League speelde Anderlecht vanmiddag tegen rechtstreeks concurrent OHL. OHL, dat een punt voorsprong had op Anderlecht, verloor met 2-0. Lore Jacobs maakte beide doelpunten in de absolute slotfase van de wedstrijd. Anderlecht klimt door de zege tot op een punt van leider Standard. 

Anderlecht, dat eerder in de wedstrijd geen strafschop toegekend kreeg na een handsbal bij Leuven, wachtte tot de 90ste minuut om te scoren. Geklungel en veel ruimte bij de bezoekers achteraan zorgden voor een uitstekende kans voor Lore Jacobs die deze niet liet liggen. In de extra tijd scoorde Jacobs nogmaals, alweer na een aarzeling in de verdediging van de bezoekers.

OHL, dat voor de wedstrijd nog aan de leiding stond, zakt naar plaats drie. Volgend weekend speelt Anderlecht een cruciale wedstrijd in Standard.

Bron: SporzaNieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.