Hazard maanden buiten strijd

MAANDAG, 15 APRIL 2024, 15:40 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Het verdict over de blessure van Thorgan Hazard is zoals verwacht bijzonder zwaar. Hazard heeft de voorste kruisband van zijn rechterknie gescheurd. Hazard staat maanden aan de kant en zal vermoedelijk ook de start van het nieuwe seizoen moeten missen. Er werd gisteren al gevreesd voor de aard van de blessure door de manier waarop Hazard geblesseerd raakte. Hazard volgde de tweede helft nog op krukken.

Het is niet zeker hoe lang Hazard exact out zal zijn. Op de website vermeldt Anderlecht dat bijkomende onderzoeken de duur van de afwezigheid van Hazard zullen helpen bepalen. De blessure gooit niet enkel serieus roet in het eten in de lopende Champions play-offs, maar vermoedelijk ook in de transferplannen van Fredberg.

Het Laatste Nieuws spreekt van een afwezigheid van acht maanden. Het duurt sowieso ongeveer drie maanden alvorens een nieuwe kruisband is vastgegroeid in de knie. Dat zou betekenen dat Hazard pas halverwege het seizoen 2024-2025 weer inzetbaar zou zijn.

Bron: Website AnderlechtNieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.